Homestyling

När vi planerar fram en skräddarsydd inredning så utgår vi från den enskilda bostadens stil, dess egenskaper, planlösning, och även med hänsyn till dess geografiska läge. För oss är det viktigt att alltid vara medvetna om de mest troliga alternativa målgrupperna av spekulanter, och vad som oftast attraherar just dem. Vi arbetar för att målgruppen alltid skall kunna vara av den bredare utsträckningen genom att binda ihop arkitekturen med inredningen.
Vi hjälper dig att framhäva bostadens bästa sidor, och även att finna lösningar till de eventuella osmickrande, oanvändbara delarna i bostaden som faktiskt kan anordnas till något fint och praktiskt istället.
Med hjälp av vår erfarenhet i fastighets- och inrednings-branschen och i samarbete med professionella mäklare ger vi dig möjligheten att öka din bostads värde.
De stilfulla möblerna och den genomgående harmonin som spekulanterna bemöts av i bostaden är till stor del avgörande för vilken bostad de väljer. Vilket betyder att vi arrangerar fram det optimala för bostadens attraktivitet. Våra tjänster höjer bostadens attraktion på marknaden med väl genomtänkta inredningar av exklusiva möbler, konst, stilfulla dekorationer, praktiska lösningar, effektgivande ljussättning, alla medel som väcker just den sköna känslan "här vill jag bo".
Genom att tillföra en komplett och skräddarsydd inredning, framhäver det bostadens ultimata charm och höjer ofta värdet mer än många ens vågat förvänta sig
Ring eller mejla för ett kostnadsfritt besök samt prisförslag

Pressklipp

Exempel